Pretraga

Kontakt

Neznanog junaka 8
11040 Beograd, Srbija

 Telefon:    +(00) 381 11 3672 564
   2660 386
 Faks: +(00) 381 11 2666 980
   
 E-mail: info@iran.rs
  nur@iran.rs
  persijski@iran.rs
 
 Web: iran.rs
me.iran.rs
  mk.iran.rs

Online posetioci

qods sazman 93 01"Slavljen neka je Onaj koji je noću preneo roba Svog od Mesdžidul-harama do Mesdžidul-aksaa - onog čiju smo okolinu blagoslovili - da bi mu pokazali neke od znakova Naših. Uistinu! On, On je Onaj koji čuje, Onaj koji vidi." (Al-Israa, 1)

Danas je svet islama, na temelju cionističko-američkog plana, svedok opasne zavere nanošenje udarca islamskom otporu i okupiranoj Palestini, gde je počeo sveobuhvatan i razoran rat čiji je cilj okončanje palestinskog pitanja. U otvorenoj agresiji na potlačeni narod Palestine u Gazi, cionistički neprijatelj je u svetom mesecu Ramazanu ponovo pogazio sve humane kriterijume, verske vrednosti i međunarodne principe.

U daljem tekstu saopštenja navodi se:

Sve ovo dešava se naočigled potpune ćutnje moćnika sa Zapada i njihovih saveznika, ćutnje pred zločinima cionističkih neprijatelja koji je u Gazi započeo razorni rat, poništio svetost prve muslimanske kible, odobrio judaizaciju Časnog Kudsa, pobio mnoge nedužne žene, muškarce i decu, omogućio nastavak izgradnje cionističkih naselja, uništio cela stambena naselja, bombarduje nedužne građane i prinuđuje ljude da napuste svoje domove. Ovo je nespojivo sa najprostijim ljudskim normama i principima međunarodne zajednice.